maanantai 23. tammikuuta 2012

Kauriala Society FREE JAZZ NIGHT: Eli Keszler + Rasa Lila!!!

Kauriala Society järjestää ensimmäisen musailtansa 1. helmikuuta Hämeenlinnan Suisto-klubilla. Ovet aukeavat klo 18 ja soitto alkaa n. klo 20. Keikat loppuvat niin, että viimeiseen Helsingin junaan ehtii hyvin. Tervetuloa!

Kauriala Society FREE JAZZ NIGHT: Eli Keszler soolo (USA), Rasa Lila (Joronen/Sippola/Laihonen)

Aikataulu:

18.00 ovet auki Suistolle ja jazzia levyltä
21.00 Rasa Lila
22.00 Eli Keszler (USA)
(23:49 vika juna Helsinkiin)

Liput 7€

Harvinaista herkku Hämeenlinnassa tarjolla! Säveltäjä/multi-instrumentalisti Eli Keszler (USA) saapuu Suistolle soolokeikalle taikomaan kaikki ne äänet Suiston kuuluisista KUMUN rummuista joita niistä ei ole vielä kuultu. Keszler ohittaa musiikissaan perinteisen soolorumpusetin rajat hyödyntämällä kapuloiden lisäksi mm. jousia rumpusetissään. Rivakkaa menoa, ei kannata missata!

Keszlerin ote musiikkiinsa vapaasti ryöpsähtelevistä energiapurkauksista huolimatta on mielyttävän analyyttinen olematta hetkeäkään tylsä. Keszlerin nopea vierailu Helsingissä Lal Lal Lumo -festivaaleille 2011 jätti innokkaan yleisön ihmeissään odottamaan pian lisää. Nyt Keszlerin työskentelyä ei päästä katsomaan Helsingissä, vaan Suiston mielyttävässä ympäristössä. Samalla kiertueella Keszler soittaa myös Tampereella ja Turussa.

Keszler on soittanut yhdessä useiden jazzmestareiden, kuten Joe McPheen ja Roscoe Mitchellin kanssa, mutta myös kokeellisemman musiikin tunnetuimpien nimien kanssa, kuten Phill Niblockin ja Tony Conradin kanssa. Keszlerin levyttää mm. legendaariselle ESP-levymerkille.

Illan aloittaa kotimaisen jazzin kärkinimen Black Motorin viritetty sivupotku Rasa Lila. Rasa Lilassa basson tilalle hämeenlinnalainen Jouni Joronen kiilaa koskettimensa kaasupolkimen päälle ja poistaa jarrut. Maukasta jazzsoppaa.

Jouni Joronen - koskettimet
Simo Laihonen - rummut
Sami Sippola - fonit

Illan järjestää hämeenlinnalainen Kauriala Society -levy-yhtiö ja ÄMY ry. Kauriala Society on julkaissut mm. kehutun Jazz Emma-ehdokaslevyn Black Motorien Hoojaa CD:n viime vuonna. Kiertue on järjestetty yhdessä Mental Alaskan kanssa.

elikeszler.com/
myspace.com/blackmotorsEi kommentteja:

Lähetä kommentti